Onze quizzen

Een quiz is de ideale manier om jouw bedrijfsfeest compleet te maken, de kennis van je personeel op speelse wijze op te frissen of jouw café op een rustige avond vol te krijgen. Maar ook een familiereünie wordt onvergetelijk met een speciaal voor jullie gemaakte quiz en die avond met je voetbalteam wordt uniek dankzij een gave sportquiz.

Muziekquiz

Onze werkwijze

Al onze quizzen zijn volledig digitaal en worden afgespeeld op groot scherm. Door digitaal te presenteren bieden wij unieke audiovisuele mogelijkheden door middel van video- en geluidsfragmenten.

Quizmaster Menno is altijd aanwezig om te presenteren, ‘de knoppen te bedienen’ en te coördineren dat de quiz soepel verloopt.

Doordat wij werken met geprinte antwoordformulieren ontstaat er een goede dynamiek binnen het team. Na afloop van de quiz worden de antwoordformulieren verdeeld over de teams, wat zorgt voor een leuke interactie tussen de verschillende deelnemende groepen.

Mogelijkheden

Overweeg jij om een quiz te organiseren? Wij denken graag met je mee over wat het beste past bij jouw feest, evenement of bijeenkomst. Een aantal veel voorkomende opties zijn:

  • Pubquiz
  • Muziekquiz
  • Bedrijfskennisquiz
  • Themaquiz (zoals bv. Kerst, WK, Ik hou van Holland of familiequiz

Wij bieden standaard quizzen, maar je kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld 50% standaard pubquiz vragen te combineren met 50% speciaal voor jou ontwikkelde vragen. Of kies voor een quiz volledig voor jou op maat gemaakt.

Voorbeelden van onderwerpen in onze quizzen zijn muziek, film, actualiteit, sport, cultuur, showbizz, natuur, algemene kennis, aardrijkskunde en nog veel meer….

Veel van de quizzen die wij organiseren bestaan uit 50 of 100 vragen. Deze worden opgedeeld in open vragen, meerkeuze en 'zet in de juiste volgorde' vragen.
Enkele leuke voorbeelden van quiz categorieën zijn: ‘intro’s raden in 10 seconden’, ‘herken het logo’, 'fotoronde' en ‘match soundtrack bij film’.

Contact

Referenties

Quizzen

 

Quiz plein Tiel
Antwoordformulier Quiz
Quizteam
muziekquiz