Kennisquiz

Margo van Bistro De Buurvrouw vertelt over
| Bedrijfskennis quiz | 

"Om niet bedrijfsblind te worden en om je team te motiveren is het een geweldig idee om een quiz te organiseren die gaat over je eigen bedrijf. Zo fris je ieders kennis weer op en word je weer alert. Dankzij deze quiz konden weer wat puntjes op de i zetten.

Menno heeft zich verdiept in ons bedrijf en onze medewerkers en op basis van zijn eigen kennis een aantal vragen bedacht waardoor we ons bewust werden van ons gedrag en werkwijze. Hierin kwamen veel positieve dingen naar voor, maar ook verbeterpunten.

Een quizavond is een grote meerwaarde voor je team, vooral als je het combineert met een hapje en drankje. Het is een ervaring waar onderling nog lang en positief over gesproken wordt.

Binnenkort weer!!!"

 

Bistro de buurvrouw

 

Locatie: Tiel, Bistro De Buurvrouw

Bedrijfsactiviteit: Restaurant

Type Quiz: 50 vragen over eigen bedrijf & 50 over horeca in het algemeen

Aantal deelnemers: 30

Opdracht: Op speelse wijze kennis delen

Missie geslaagd: Check ♥

Meer informatie over Bistro De Buurvrouw: Klik hier

.

Ruud van Sanderse Systems vertelt over
| Pubquiz over bedrijf

"De quiz die Menno voor ons bedrijf heeft georganiseerd was goed op het bedrijf ingespeeld en zat leuk in elkaar. De voorbespreking was goed vertaald in de quiz. Op de dag zelf was Menno ruim op tijd aanwezig om alles voor te bereiden. Als presentator deed hij het leuk. De reacties van de deelnemers van de quiz waren erg enthousiast. De quiz was echt een toegevoegde en verbindende waarde voor ons personeelsdiner. Kortom: voor herhaling vatbaar!"

 

Locatie: Elst, Sanderse Systems

Bedrijfsactiviteit: BedrijfswageninrichtingenSanderse Systems, logo2

Type Quiz: 30 algemene pubquiz vragen & 20 vragen over bedrijf

Aantal deelnemers: 30

Opdracht: Extra aanvulling op sfeervol personeelsdiner

Missie geslaagd: Check ♥

Meer informatie over Sanderse Systems: klik hier

 

.

Pubquiz Sanderse
Java pubquiz

Tim van Mindloops  vertelt over
| ICT pubquiz

"Als Mindloops zorgen we voor veel kennisdeling binnen en buiten onze organisatie. Dit draagt bij aan ons doel om de ICT iedere dag een stukje beter te maken. Een van de manieren van kennisdeling is het verzorgen van sessies op conferenties en het liefst op een creatieve en leuke wijze. Daarom heeft Mindloops Menno's Quiz ingeschakeld. Wij hebben Menno's Quiz gevraagd mee te denken over de mogelijkheden voor een ICT Quiz met sterke inhoudelijke vragen die aansprekend en leuk gepresenteerd worden, ondersteund door passende muziek. Resultaat is een Quiz die als tweede beste sessie van de DevOxx conferentie werd gewaardeerd van een totaal van ongeveer 300 sessies! Het was ludiek, fun en inhoudelijk sterk.

De samenwerking met Menno's Quiz verliep soepel en het was vooral opvallend hoe eenvoudig Menno's Quiz zich kon verplaatsen en meedenken in dit ICT gerelateerde domein. Mede daarom heeft Mindloops, Menno's Quiz wederom ingeschakeld voor de IOT Techday PubQuiz!"

 

Mindloops logoLocatie: Antwerpen, DevOxx conferentie

Bedrijfsactiviteit: IT oplossingen & diensten

Type Quiz: 20 vragen over programmeertaal Java

Aantal deelnemers: 60

Opdracht: Op originele wijze naamsbekendheid creëren tijdens IT congres

Missie geslaagd: Check ♥

Meer informatie over Mindloops: klik hier